Comenzile se pot efectua:

  • Online : prin intermediul site-ului www.nelsand.ro
  • Telefonic: 0730.332.333 / 0268.440.733

www.nelsand.ro pune la dispozitie livrarea produselor prin intermediul Firmei de Curierat Rapid Fan Courier sau in cazul produselor cu gabarit mare, prin firma de transporturi Pall-Ex, avand o arie nationala de acoperire vasta. Pentru a verifica daca in localitatea ta se afla agentie Fan Courier, te rugam sa accesezi: https://www.fancourier.ro/locatii-fan/. In cazul in care te afli in orasul Brasov, livrarea se va realiza de catre firma noastra.

Comenzile plasate in zile lucratoare (Luni - Vineri) pana la ora 15:00 sunt procesate si ridicate de catre curier in acceasi zi, urmand sa ajunga la destinatie in urmatoarele 24 de ore. (In limita stocului disponibil)

Pentru comenzile plasate in zile lucratoare (Luni -Vineri) dupa ora 15:00 procesarea comenzii se face in aceeasi zi, insa va fi ridicata de catre curier ziua urmatoare, iar livrarea efectiva se face in 48 de ore. (In limita stocului disponibil)

Comenzile plasate Sambata-Duminica si sarbatorile legale, sunt procesate prima zi lucratoare.

Costul transportului National

  • Se calculeaza in functie de greutatea coletului (Greutatea medie a unei sticle standard de vin de 0.75 l fara ambalaj, cu ambalaj este de aproximativ 1 Kg.)
  • Primul kg este 23.18 lei, dupa care se adauga 1.90 lei pentru fiecare kg in plus.
  • Plata se face ramburs, in cont colector, pentru care se percepe un cost suplimentar de 7.5 lei.
  • Expeditia se face de la depozitul din Brasov.

(tarifele contin TVA)

Telefon WhatsApp
Contact rapid