Site-ul nelsand.ro permite următoarele mijloace de plată:

Ramburs la livrare
Transfer bancar (ordin de plată) 
Online, plata cu cardul 

Fiecare dintre opțiuni reprezintă o variantă validă și sigură de plată a comenzii tale. 

În cazul rambursului pe data primirii coletului cu produsele comandate de către tine vei plăti curierului contravaloarea acestora și vei primi o chitanță de la acesta sub forma unui bon tipărit pe loc. Factura o vei regăsi în colet, în contul tău de client dacă e cazul, sau ne-o poți solicita încă o dată nouă. 

În cazul transferului bancar vei primi detaliile de plată privind contul în care trebuie să faci plata, urmând să precizezi numărul unic de comandă alocat de către platforma de pe site. Rugămintea noastră ar fi dacă faci plata din contul altei persoane fizice sau juridice să faci precizarea pe ordin de plată că faci acest lucru. Acest sistem de plată are dezavantajul că presupune din partea să realizezi fie deplasarea fizică într-o unitatea bancară fie să utilizezi sistemul internet banking de care dispus, iar livrarea efectivă se va realiza doar ulterior confirmării plății în contul nostru. 

Cât despre plata online cu cardul aceasta este realizată tipic cu un procesator de plăți care gestionează datele sensibile și cele cu caracter personal prin serverul său către noi revenind doar confirmarea că a fost procesată o plată. Despre PIN, Secure3D și alți termeni și condiții privind plata cu cardul te rugăm să te documentezi pe site-ul procesatorului de plăți, și/sau pe site-ul furnizorului tău de servicii bancare. 

Telefon WhatsApp
Contact rapid